Η εταιρεία καλλυντικών Biosente Natural Cosmetics δημιουργήθηκε από την Επαγγελματία Αισθητικό-Κοσμητολόγο Εύη Ζάρπα το 2016. Με ιδιαίτερη επιμέλεια η εταιρεία καλλυντικών Biosente σας παρουσιάζει τη γκάμα των προϊόντων της, για τη φροντίδα και περιποίηση του δέρματος προσώπου και σώματος.


Όλα τα προϊόντα έχουν άριστη υφή, είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν parabens και άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ή τεχνητά αρώματα. Τα αρώματα προέρχονται κυρίως από αιθέρια έλαια. Τα καλλυντικά Biosente είναι αρκετά συμπυκνωμένα. Για το λόγο αυτό πρέπει να τοποθετούνται στο πρόσωπο και το σώμα σε μικρές ποσότητες. Απλώνονται εύκολα, δεν είναι φαγεσωρογόνα και το άρωμά τους προκαλεί την αίσθηση της ευεξίας και της χαλάρωσης. Από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης οποιουδήποτε από τα προϊόντα της σειράς, θα καταλάβετε αισθητά τη διαφορά στο δέρμα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας, ή για να βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή του καλλυντικού.

Και μη ξεχνάτε:

Η επιλογή του καλλυντικού θα πρέπει να γίνεται πάντα με ιδιαίτερη προσοχή για να ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα και να αποδώσει τις ιδιότητές του στο δέρμα στο μέγιστο βαθμό.