Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Biosente Natural Cosmetics, ιδρύθηκε το 2014 από την αισθητικό Εύη Ζάρπα με έδρα τη Σύρο. Τα φυσικά καλλυντικά προϊόντα μας εξειδικεύονται στα μεσογειακά δέρματα και τις χώρες με αρκετή ηλιοφάνεια.
Για την παρασκευή των προϊόντων χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες πρώτες ύλες από Έλληνες προμηθευτές. Η Παρασκευή και συσκευασία των προϊόντων πραγματοποιείται σε εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο στην Ελλάδα. Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για καλλυντικά και φέρουν αριθμό γνωστοποίησης CPNP. Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή ήταν αρκετοί Έλληνες επιστήμονες βιολόγοι, αισθητικοί, χημικοί και γιατροί που με τις επισημάνσεις τους συνέβαλαν αποτελεσματικά στην τελειοποίηση των προϊόντων.

Στην Biosente Natural Cosmetics, είμαστε απόλυτα σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και σας καλούμε να τα δοκιμάσετε, να μυρίσετε τα υπέροχα αρώματα, να νιώσετε την απαλή αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα και τη λάμψη που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

Παράλληλα εκτός από τα προϊόντα ομορφιάς, υπάρχουν και προϊόντα που βοηθούν αποτελεσματικά σε διάφορα προβλήματα υγείας. Πρόκειται για κρέμες με βάση βότανα και εκχυλίσματα με θεραπευτικές ιδιότητες (άρνικα και κόκκινο πιπέρι για τον πόνο, καλέντουλα για επούλωση κ.α.) Η σειρά αυτή απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια φυσική λύση σε προβλήματα υγείας, σε όσους κάνουν ομοιοπαθητική αλλά και σε πολυασθενείς που δε μπορούν να επιβαρυνθούν με περαιτέρω χημικές ουσίες.

Και μη ξεχνάτε:

Η επιλογή του καλλυντικού θα πρέπει να γίνεται πάντα με ιδιαίτερη προσοχή για να ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα και να αποδώσει τις ιδιότητές του στο δέρμα στο μέγιστο βαθμό.